søndag den 12. december 2010

Pebernødder og juletræ

Ja Harry Potter filmen levede helt op til mine forventninger. Man må jo være forberedt på at film ikke kan få så meget med som bøger kan - så derfor, tag filmen for det den er og læs bøgerne også.

Prøv lige at se her, et close-up af vores pebernødder: Kan i dufte dem? Og jeg kan love jer de smager lige så godt som de ser ud. Jeg kan varmt anbefale Mios opskrift.
Her er vi i færd med at udvælge årets juletræ - en meget vigtig opgave for alle skal være enige.
Valget faldt på denne rødgran.

Hos er er det ikke et rigtigt juletræ med mindre det er en rødgran! Hvilket træ har i?
Ja, jeg havde virkelig en dejlig dag igår og også i dag. Life is wonderful.

13 kommentarer:

 1. Jeg har planer om at nå Mios pebernødder....håber det.
  Vi skal da ikke "nøjes med " en rødgran. Nææææ, vi skal ha Normanns gran. Altså et rigtigt juletræ. haha. Sjovt så forskellige skikkene er.

  Hav en dejlig 3. søndag i advent.

  SvarSlet
 2. De ser gode ud dine pebernødder.
  Vi fældede juletræet selv, for første gang i år.
  Det blev et ædelgran. Jeg synes at de er så smukke.
  Fortsat god søndag.

  SvarSlet
 3. Da jeg så dit billede, skulle jeg liiige ud og have et par stykker *G* gnaske gnaske... håber i kan høre det gnaske : )
  De ser super gode ud, glad for at du/i kunne li opskriften : )

  Det er da også er super vigtig valg, årets juletræ, hos os er det Normanns gran, synes de er SÅ flotte og nemme, holder længe (med lidt vand) og drysser ikke. Min mor har stadig og holder stædig fast i Rødgran tihi...
  men i år kommer hun her, så nu må "nøjes"
  Rigtig god dag og advent.

  SvarSlet
 4. Glæder mig til at se Harry Potter sammen med yngste søn - jeg har heldigvis ikke læst Dødsregalierne endnu, så jeg er ikke forudindtaget :)
  Vi har altid en Normanns gran - synes det er den der "bærer" alt pynten bedst, og da vi har levende lys på træet, så har det en vis betydning ;)

  SvarSlet
 5. Hvor ser de lækre ud :D men jeg har bagt pebernødder i lange baner for i år. Da jeg er barn af en blomsterbinder, så kan det ikke blive andet end Normanns gran :D Jeg har valgt at vente med at se filmen til den kommer på dvd. Håber at du har en god søndag

  SvarSlet
 6. Se hyggeligt ud... i år har vi også købt en rødgran fordi den skulle være høj og slank
  Lækre pebernødder
  Ha en god aften

  SvarSlet
 7. Jeg skulle ha set HP filmen sidste weekend, men blev desværre syg... så jeg må vente til den kommer på dvd. Ser ud til det har været hyggeligt at hente juletræ :) Vi har altid normannsgran :)

  SvarSlet
 8. Jeg har også set Harry Potterfilmen og synes den er god. Men ikke en børnefilm, for det er den for dyster til at være.
  Vores juletræ er af den gratis slags;o) Vi er så heldige at vores nabo har et lille stykke med graner, som vi må tage af gratis. Ellers er jeg også til rødgran, for det havde vi altid hjemme.
  Julebagningen her er ikke nået længere end til at opskrifterne er fundet frem og der er købt ind. Min kære mand bager småkagerne, fordi han er udlært bager, og det går for langsomt med vi andre. Jeg kan allernådigst få lov til at forme vanillekransene til ringe.

  SvarSlet
 9. Så HP filmen til premieren, synes den var rigtig god, jeg er helt grebet af HP universet.

  Jeg har kun juletræ de år jeg skal holde juleaften - så jeg skal have et i år. Jeg bliver nærrig når jeg skal ud og købe, for det står ikke mere end et par dage, stiller det op den 23. og tager det som regel ned den 27. eller 28. så jeg vil ikke betale for meget for det, og har derfor ikke nogen favoritsort.

  God søndag aften

  SvarSlet
 10. Uh synes jeg er kommet bagefter med juleriet efter en uge væk fra Danmark, jeg kan dufte dine dejlige kager og fed julestemning i billeder

  SvarSlet
 11. HP rocks! Film og bog :-)
  Jeg ville ønske at jeg kunne finde energi og overskud til at bage... Har kigget længe på opskriften! Men hader at bage småkager - meget lang og traumatisk historie bag ;-)
  God advent til dig også - og de to lækre unger :-)

  SvarSlet
 12. Vi har en Normanns gran - og har selv været ude at fælde det i lørdags....

  SvarSlet
 13. I mit barndomshjem var det i mange år Rødgran, og føj hvor den stikker... senere blev det til normanns gran, men i mit hjem har der de sidste 7 jule kun været et kunstigt juletræ (det fylder ikke så meget, men drysser ligesom et rigtigt et). Når jeg skal have et rigtig juletræ bliver det et normann. Knus fra Marianne1972

  SvarSlet