tirsdag den 7. december 2010

Min troldegren

Har i set min dejlig julepyntede troldegren. Eneste minus ved den er at edderkopperne også synes den er rigtig dejlig LOL.
Har du også en samling af julepynt?

12 kommentarer:

 1. åh,,, hvor ser det hyggeligt ud.

  SvarSlet
 2. Den gren blev jeg da lidt-men bare lidt altså- misundelig på.....
  klem fra Dorte

  SvarSlet
 3. Det ser rigtig flot ud.
  Jeg havde også en men smed den ud da der kom så meget stov og spindelvæv på at jeg ikke synes at jeg kunne rense den mere ; )

  SvarSlet
 4. Skøn troldegren. Og det har vi da også haft for nogle år siden.....det havde jeg da helt glemt!! Rigtig godt sted at hænge små ting man måske kun har en af, eller små fine ting man ellers ikke lige ved hvor skal være.
  Vi har en stor busk i haven af troldhassel. Så det er jo let at få fat i igen.
  Tak for det. Og hav en god tirsdag aften.

  SvarSlet
 5. Hyggelig gren du har der :) :) ... ja altså - jeg har en pæn samling af Georg Jensens juleuroer - de er dog ikke kommet op endnu... meeennn.... måske når jeg det - hihi.

  SvarSlet
 6. Hvor er den bare hyggelig:)

  SvarSlet
 7. Den er superfin! Har selv overejet en, men har set min mors efter edderkoppe-besøg! Det er et tilbagevendende mobbe-område - for der er faktisk rent hos min mor :-)

  SvarSlet
 8. Hvor er den flot, havde også en men på et tidspunkt havde edderkopper og ders spind overtaget, samt, en masse grene der var knækkede af, røg den ud. Måske skulle man finde en ny, kan jo bruges hele året *G*

  SvarSlet
 9. Jaaa troldegrene er skønne, selvom det er ganske længe side jeg selv har haft en sidst.... men sidder og tænker efter alle kommentarene du har fået, at når den alligevel er ribbet for julepynt, så må den da være lige til at smide under bruseren, det skulle den jo nok kunne holde til... et stk frisk og ren troldegren... ;-)

  SvarSlet
 10. Det er bare så hyggeligt med sådan en troldegren, men knap så hyggeligt med edderkopperne...

  SvarSlet
 11. Jeg kan kun tilslutte mig hyggen med grenen og irritationen over småkravlet. Dem har jeg i overflod i forvejen. Uf hader dem virkelig!
  Nå grenen er rigtig flot og passer rigtig godt til de små ting, som man bedre kan se her end på træet.

  SvarSlet
 12. Super skøn med en masse dejlige juleting, som skal dele grenen med edderkopppene
  Ha' en god aften

  SvarSlet