onsdag den 15. december 2010

Mit scraphjørne

Måske skulle jeg hellere kalde det mit scraprod *G*
Dette billede er taget stående i vores dobbeltseng, mit hjørne er ikke stort, men jeg kan have rigtig meget der og jeg hygger mig. Problemet er bare at selvom alting er inden for rækkevidde så får jeg stadig scrappet mig selv op i et hjørne i rod. På dette billede har jeg gang i 3 forskellige projekter, som ligger til tørre rundt omkring. Når så 1. projekt tørrer, arbejder jeg på et af de andre og så fremledes. Bag døren, engang i det nye år skal der flere hylder op.
Hylderne ved vinduet, også her er der plads til flere hylder ovenover.
Min scrapkalender har også sin egen kasse her - kan du se den (det er ikke nemt!). Lige skråt under min Cuttlebug.
Selve scrappepladsen, her ses det tydeligt at jeg hurtigt roder ind over min magnetplade og derfor faktisk ikke kan være der. jeg kalder det "kreativt rod", kan du gætte hvad min mand siger *G*
Fantastisk at vi er så forskellige på måden vi arbejder, tænker og samler inspiration. Og se hvad der kommer ud af det - så mangle lækre projekter fra jer alle.10 kommentarer:

 1. Ja, det er vist det der hedder ROD. Haha.
  Sjovt så forskelligt man har det med det. Jeg er et rigtigt ordensmenneske, og det er nogen gange meget besværligt. Jeg bruger meget tid på at rydde op i scrapsager - i stedet for at scrappe. Men jeg kan ikke arbejde i uorden. Det stresser mig.
  Men jeg synes dit bord m.m. ser rigtig hyggeligt ud. Du har vildt mange ting - og ser ud til at have fået det organiseret godt. Dejligt hjørne.

  YES, jeg fandt kalenderen efter anvisningen.....det var værre end Find Holger !! LOL.

  Hav en dejlig aften.

  SvarSlet
 2. Jeg synes at det ser godt ud. Jeg scrapper i stuen, på gulvet, i sofaerne, under/og på bordet... Så jeg ville ønske at jeg havde sådan et hjørne.

  SvarSlet
 3. Fantastisk! Jeg ELSKER dit scraphjørne!! Der ville jeg føle mig hjemme - hihi... Det ligner ret meget mit kreative rod.Men det giver tit nye ideer når tingene roder sammen med andre ting og man opdager det passer rigtig godt sammen *G*

  SvarSlet
 4. Jeg scrapper i den ene stue - og det ligner lidt dit kreative rod når jeg er i gang. Jeg synes det er super hyggeligt at se hvordan andre indretter sig - så kan jeg samle idéer hvis je skulle få fluen med at indrette et "rigtigt" scraprum på et tidspunkt :)

  SvarSlet
 5. Sikke et hyggeligt hjørne :)

  SvarSlet
 6. Shit Agnes, siger jeg vist bare...
  Jeg er virkelig imponeret over at du kan scrappe der, og så i flere lag endda... sjovt så forskellige man er... LOL... Imponerende...

  SvarSlet
 7. wawww hvor ser det hyggeligt ud.

  SvarSlet
 8. *GG* åh hvor ser det bare godt ud, elsker dit scrapværelse : )
  Jeg scrapper jo i stuen, og det ender altid med at der kun liiige er plads til mit projekt, tingene ligger gerne i lag, men jeg er også god til at ryde op, men først når jeg skal pakke alt væk igen : )

  SvarSlet
 9. Hvor skægt med alt det scraprod :) Synes det er ret modigt at dele....

  SvarSlet