tirsdag den 14. december 2010

Art/Journal

Så har jeg endelig fået taget billeder af de næste sider i min art/journal. Dette billede viser en dedikationsside med en beskrivelse af hvad jeg vil bruge bogen til. På modsatte side titlen på min absolutte favoritsang for tiden, "Going through changes" med Eminem. Her et håndaftryk, som symbol på, at det er derigennem kreativiteten flyder. På modsatte side ses et eksempel på hvad bogen bl.a. skal bruges til.
Så en side direkte printet fra kurset og herfra er det mine egne inspirations billeder. Ofte ligger de på pc'en, men den har jeg ikke altid ved hånden, så nogle billeder printer jeg, så de er ved mit scrapbord.

Hvordan gør du når du skal samle inspiration? Jeg er ikke ret god til at gå på blogrundfart, ofte finder jeg min inspiration i blade - men de er så meget lækkert derude på www så indimellem
er det den vej jeg går for inspiration.
Det lader til at mine links fra i går ikke virkede, ØV når jeg nu endelig lige havde været lidt omkring LOL.

14 kommentarer:

 1. Med lidt snilde kunne man nu godt bruge linkene :) fra igår. Hvis jeg finder et lo jeg gerne vil lifte eller som inspirere mig, så gemmer jeg det i et word dokument og når siden er fuld, printer jeg den og laminere den. Skærer den ud og sætter den i mine ringe. Så har jeg dem altid lige ved hånden :)

  SvarSlet
 2. Ser rigtig godt ud din inspirations bog : )
  Jeg har ikke rigtig noget system endnu, men det skal nok komme.

  Rigtig god dag

  SvarSlet
 3. Smart bog. Jeg bruger nettet som inspiration. Har nogle faste bloggere jeg følger, dem finder jeg meget inspiration hos, og ofte er de/I gode til at linke videre.

  SvarSlet
 4. Lækkert projekt du er gået i gang med. Det ser super godt ud det du har lavet.
  Jeg finder mest inspiration på nettet og ved at deltage i udfordringer.

  SvarSlet
 5. Hvor er det en lækker art journal du får lavet, øv, er helt misundelig over, at jeg ikke nåede at tilmelde mig kurset.

  SvarSlet
 6. Virkelig flotte og kreative sider.
  Jeg får inspiration på nettet. Jeg har nok 500 foretrukne. Problemet er bare, at jeg ikke kan huske hvad der inspirerede mig, når jeg kigger dem igennem, fnis...

  SvarSlet
 7. Flot bog :) Jeg finder mest inspiration på nettet, kan ikke nænne at betale i dyre domme for blade, for det er sjældent jeg finder noget i dem alligevel :)

  SvarSlet
 8. Nej hvor er den bare blevet flot! Og skønt at du får lavet andet end jul:-)

  SvarSlet
 9. En kanon flot art-journal du har lavet.
  Jeg finder min inspiration på nettet og i mine mange scrapblade.:)
  Du må ha' en rigtig dejlig 14.december aften

  SvarSlet
 10. Super lækre sider - min dagbog er desværre gået helt i stå:( - det er helt klart nettet der inspirerer mig.

  SvarSlet
 11. Hvor ser det godt ud.
  Jeg finder rigtig meget inspiration på nettet, men desværre glemmer jeg meget af alt det lækre jeg ser - ser nok alt for meget :)

  SvarSlet
 12. Hvor er det bare en lækker art journal! Skønne detaljer.
  Jeg bruger nettet rigtigt meget til inspiration! Der er jo uanede mængder af flotte ting derude i cyberspace! :)

  SvarSlet
 13. Hvor er den bare lækker!!!
  Inspiration... hmm.... Jeg samler den mange steder fra - både fra dagligdagen og fra blogge og fra gallerier samt mode og blade og..... Som regel kan jeg kun have gang i en ting ad gangen - så hvis jeg finder noget, der skal liftes eller andet, tænker jeg over det, indtil jeg får ideen!! Og så scrapper jeg den - og videre til næste projekt... Bruger faktisk temmelig meget tid på at tænke på Los :) :)

  SvarSlet
 14. Skøn bog du laver.
  Jeg kigger på nettet efter inspiration, og så arbejder min hjerne videre af sig selv....(pral ?) Pludselig er ideen der, og jeg må skynde mig at scrappe den, eller skrive ned til senere brug.
  Nogen gange kan det overhovedet ikke ses, hvad den oprindelige ide var....og så er det jo sjovt.
  Især lo's går jeg tit og tænker længe over - og er lang tid om at lave. Andre gang går det lige hokus-pokus på kort tid. Men det er de langsomme, jeg er mest glad for i den sidste ende.

  SvarSlet