tirsdag den 26. juli 2011

Soft-ice

Endnu et konfirmations LO. Igen er det Studio Calico kittet fra juni der har været i brug. Nu er der kun 4 hele ark papir tilbage og lidt bogstaver, så nu ryger det i lageret til "alt" det andet. Har haft lidt svært ved de farver der var med i dette kit, måske derfor det er brugt så hurtigt. Jeg har tænkt at det da måtte kunne lade sig gøre, er selv godt tilfreds med resutaterne og jeg har bestemt følt mig udfordret i farve og materialevalg. Glæder mig allerede til august måneds kit.
Dagen i dag er gået med indkøb af skoletaske til ældste søn, der starter i skole 15/8-11 + planlægning af denne uges menu samt indkøb dertil. Så uanset hvad vejret bringer så er vi klar til lidt af hvert. Et par ture ud i det danske sommerland har vi også på bedding, så det bliver med garanti en rigtig hyggelig uge. Måske ses vi derude, man ved jo aldrig hvor og hvornår man løber ind i en medscrapper :-)
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Flot layout med de svære farver. Jeg ville nok have opgivet !! Men jeg synes du har klaret det fint.
  Den unge dame ser vel nok glad ud. Det kan man jo også sagtens, når man får sine ønsker opfyldt.

  Nu er det spændende om vi mødes derude.....Vi har også ferie - og løse planer. Og man kan jo aldrig vide, hvor der er en scrapper. Jeg taler af erfaring...hihi.
  God ferie fortsat.

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare blevet et super flot LO!! men det er rigtigt - farverne er ikke lette....
  Håber du/I får en rigtig dejlig uge..

  SvarSlet
 3. Et dejligt lo, fed måde at bruge "sol" papiret på. Og fed ide med en soft ice maskine til festen.

  SvarSlet