tirsdag den 5. juli 2011

Bjergkøbing Grand Prix og fødselsdagskort

Ungerne og jeg havde en dejlig tur i biffen i dag og Bjergkøbing Grand Prix holder så absolut. Den var bestemt lige så god som jeg huskede.
Jeg blev vækket med morgensang, kaffe og fødselsdagskort på sengen samt en enkelt skøn gave fra min datter på 13. En halskæde fra Pilgrim med stjernevedhæng.
He rkommer billeder af de 8 skønne kort jeg har fået fra fødselsdagsgruppen på Scrapsisters og de rudover var der også lidt fra familien.


Tak til jer alle, det er så hyggelig med kort på dagen, deraf kan jeg lære at blive bedre til at huske mine nærmeste i fremtiden.


4 kommentarer:

 1. øv altså .. kan ikke forstå mit ikke er kommet endnu ... - det er på vej

  SvarSlet
 2. Det lyder som en rigtig dejlig fødselsdag. Mer' tillykke - hvis du kan klare det....
  Godt at de fleste kort er nået frem, men det er altså ikke uden grund jeg, at sender i vildt god tid....Det er lidt trist med kort lang tid efter.
  Og så var det jop godt du kom med i gruppen, det er bare så hyggeligt med alle de kort. Ja, vi bliver jo som børn igen..haha.

  Jeg kan godt huske Bjergkøbing grand prix. Jeg husker, at jeg blev køresyg i biografen, bare ved at se på lærredet. Det er ikke så let, når man i den grad lever sig ind i filmen...Det er rigtig mange år siden, det kunne være sjovt at se den igen.
  Hav en godt nytår !

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med dagen :-D

  Uh, Bjergkøbing Grand Prix... Den er god, måske skulle jeg opstøve det optagede vhs-bånd mine forældre har til at ligge et sted.

  SvarSlet
 4. Forsinket tillykke med fødselsdagen :) Og ja, Bjergkøbing holder for vildt - har den selv stående på DVD i stuen :)

  SvarSlet