onsdag den 27. juli 2011

Inga & Ole + skadestuebesøg.

Denne gang er det mit For The Record kit der har været i brug. Jeg fandt en gammel skitse og gik i krig. Jeg synes det er noget nemmere at bruge de grafiske bagsider end de meget mønstrede forsider. Har du det også sådan?
Journalingen går på det at være både farmor/farfar og mormor/morfar og om IKKE at ville være bedstemor.

I nat var jeg på skadestuen med yngstepigen på 13, da hun ved 22.30 tiden i går aftes skar sig under venstre storetå, en 3 cm lang flænge. Jeg var næten klar over at det nok skulle syes. Ringede til skadestuen "I må forberede jer på 3-4 timers ventetid og flængen skal syes indenfor 6 timer" DAMN, der røg den nat. Vi sad så hjemme og ventede til 01.00 og heldigvis kom vi til med det samme da vi endelig kom derop. Jeg tror personalet på skadestuen var glade for at der kun var 2 andre patienter da Sofie skulle have bedøvet storetåen. Jeg fik næsten tinitus sådan som hun skreg - til hendes ros skal siges at hun blev liggende selvom der skulle 2 stik til, en på hver side af storetås roden. 3 sting senere kunne vi køre hjem og Sofie synes mest det er surt at badeland i Djurs Sommerland er udelukket i min. 5 dage.
I dag er tåen øm og hun kan selvfølgelig ikke støtte på tåen, men ellers er hun ved godt mod.

Jeg håber at det var det af skadestuebesøg i denne ferie!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Hvor øv med skadestuebesøg - og det er helt vildt, at I skulle vente så længe... Patrick (8år) havde også en uheld for omkring en måneds tid siden (en spids pind i låret - 3 sting) - men de ventede ikke længere end måske et kvarter...
  Hmm.... Synes dit LO er vildt flot - og jeg har det lige præcis som dig - bagsiderne er ofte sjovere end forsiderne :) :)

  SvarSlet
 2. Det var da en træls nat...men godt det går fremad.
  Et skønt Lo, med masser af forskelligt papir

  SvarSlet
 3. Et så dejligt lo med masser af skøn journal. Pøj pøj med "mindstepigens" tå.

  SvarSlet
 4. Sikke et smukt layout, og godt papirvalg. De bogstaver er bare så flotte.
  Jeg bruger også ret mange bagsider, så dem studerer jeg lige så meget som forsider, når jeg handler....
  Hils patienten og ønsk god bedring. En storetåbedøvelse er bestemt slem.
  Hils også og sig, at jeg er sikker på at kærlig pleje, servering af lækkerier og livretter er det der skal til, for at storetåen bliver hurtigt rask igen. hihi Husk nu at sige det....

  SvarSlet