mandag den 4. juli 2011

A collection af lovely snapshots


Jeg har faktisk lavet 2 LOs på 1 time i dag. Det ene er til skitsekonkurrencen på TSC og kommer nok ikke på bloggen, det andet kommer her. Et LO med ikke færre end 7 billeder. Ret godt gået synes jeg selv. Der er faktisk et billede mere som disse, og egentlig var det det, jeg havde fundet frem for at scrappe. Så skulle jeg til at vælge papir, og ud af en af mine månedspakker faldt et stickers ark, hvor blandt andet titel stickerset sad på og så gik mit scrap istedet i denne retning. Sker det også somme tider for dig? Papiret er fra Sassafras og det er mine dejlige datter på 13 der har leget fotograf, det kommer der faktisk indimellem nogle vældig gode og anderledes billeder ud af.
I morgen skal børnene og jeg i biografen og se Bjergkøbing Grand Prix for at fejre mors fødselsdag. Jeg glæder mig, for det er altså sjovt at have børn på 6 og 4 år med i biografen - der kommer de sjoveste kommentarer undervejs. Jeg håber de synes om filmen, jeg så den som stort barn og husker den som værende meget god - nu må vi se om hukommelsen driller (jeg er jo ved at være gammel, ifølge mine teenagere ihvertfald).
Fortsat god mandag til jer alle - om lidt kommer en god veninde og drikker kaffe og i aften skal der scrappes igen.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Det lyder da dejligt med en tur i Bio.. og Bjergkøbing GrandPrix, er helt sikkert så god som du husker den ( her i huset har vi slidt 2 dvd´er op med den gode theodor fælgen og alle hans venner )
  og så skulle posten gerne have brev med til dig i dag ( eller i morgen, ved ikke hvor meget det har påvirket postudbringningen det fantastiske regnvejr her på sjælland ..)

  Hilsen fra Hanneby

  SvarSlet
 2. Et stort tillykke.
  Et super dejligt lo med lækre billeder.Eeeeelskede Bjergkøbing Grandprix som barn - tror den stadig holder:)

  SvarSlet
 3. Hvor er det bare et fedt LO - og flot, at du har fået så mange billeder på. Hvis jeg får 2 på mit LO, er det store ting :)

  SvarSlet