torsdag den 28. juli 2011

Alene i badeland

Vi har været i Djurs Sommerland nogle timer i dag. Vi havde så valgt samme dag som cirka 20.000 andre ferierende mennesker! Jeg er IKKE god til et mylder af mennesker (derfor bor jeg også på landet). Vi gik direkte ned i badelandet og var faktisk de eneste i vandet i børne badeland det meste af en time. Skønt for sønnike, for så blev det til rigtig mange tur i vandrutsjebanen. Den yngste syntes vandet var for koldt og gav hurtigt op. Den ældste synes hun havde ondt i halsen og så var der Sofie med tåen som liiige skal vente yderlige 3 dage inden hun kan hoppe i vandet igen. Så det var virkelig kvalitetstid mellem mor og søn. Faktisk rigtig hyggeligt, for indrømmet - det kan altså godt være svært at få alenetid alle børnene når man nu har 4.
Scrap er det ikke blevet så meget til endnu i dag, men det kan jo nåes endnu SMIL Der er ihvertfald masser af skønne billeder at tage af efter i dag. Fortsat god aften til alle.
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Ser super dejligt ud :-)

  SvarSlet
 2. Skønt billede - og godt I kunne finde et sted, hvor der ikke var for mange mennesker :) Det kan jeg heller ikke have med at gøre :)
  Fortsat rigtig dejlig ferie :)

  SvarSlet
 3. Det lyder hyggeligt.
  Fortsat god sommer.

  SvarSlet
 4. Hvorfor har du badetøj på denne gang, du plejer da at bade med alt tøjet på når i er i Djurs. LOL
  Det ser ud til at i hygger jer.

  SvarSlet