onsdag den 25. august 2010

På vej....

På vej.... er titlen på mit seneste LO. Journalingen er ikke til at læse, men det er lidt filosferen over min ældstes vej til voksenlivet.
Journalingen var først printet på overlay, men det ville ikke tørre (andre der har samme problem?), så det endte med jeg printede det på alm. hvidt papir og håndskrev på overlayen henover med en permanent tusch. Det er faktisk blevet ret godt.


Endnu engang er jeg overvældet af alle jeres søde kommentarer. Jeg vil sige tusinde tak til jer alle og, så vil jeg smutte på blogrundfart nu. Vi ses derude SMIL

11 kommentarer:

 1. Meget smukt, meget enkelt, og dejlig meget tekst.
  Jeg har prøvet det samme med overlays, og endte med håndskrevet, på samme måde som dig. Men god måde til meget tekst, på lidt plads. En "alm. håndskrift" fylder mere.

  SvarSlet
 2. Til alle jer som scrapper billeder og laver LO. Hvor er jeres børn/familie heldige, det er en utrolig måde at ta vare på minder, tanker og oplevelser. Meget smukt.
  Dorte

  SvarSlet
 3. flot og enkelt lo. At farven ikke vil tørre kan det have noget at gøre med om man bruger blækprinter eller en laserprinter... blot en tanke :o)

  SvarSlet
 4. Smukt og enkelt LO! :)..og hvor er det dejligt med den megen tekst :)

  SvarSlet
 5. Utrolig flot og enkelt LO. Hvor er det fedt at der er så meget tekst på.

  SvarSlet
 6. Det ser super godt ud!!!

  SvarSlet
 7. Hold da op, sikke et arbejde at skulle skrive al teksten i hånden. Men det ser super godt ud.

  SvarSlet
 8. Kanonflot! Det ser vildt godt ud!

  SvarSlet
 9. Herligt LO og skønt at se en masse tekst. Det er så rart med scrapbooking, at man kan få sat ord på til ens børn. Det vil hun helt sikkert blive glad for, når hun engang bliver ældre.

  SvarSlet
 10. Hvor er det bare et super skønt layout. Og fedt med al den journaling. Men som Anne siger, sikke et arbejde at skrive al det i hånden. Overlay/transperanter skal passe til din printer og så skal de vende den rigtige vej, når den kører igennem printeren. Til Inkjet er de typisk lidt ru på den ene side og helt glatte på den anden. Sørg for at printe på den ru side.

  SvarSlet
 11. Nyyyydelig layout med masse verdifull tekst!!!!! :D

  SvarSlet