fredag den 20. august 2010

Afsked!

Ja, det er altså titlen på mit første LO lavet ud af materialer kun fra mit NoelMignon kit. Og sandelig om ikke også jeg lige kom til at lave en doily og sætte på. LOL
Journalingen vil fortælle jer at det er børnenes tremmeseng der tages afsked med, vemodigt fordi det nu er endegyldigt slut med babyer!


Så vil jeg da også lige sige tusinde tak for alle de søde kommentarer i lægger på bloggen. Det er ret hyggeligt at komme herind og se hvad i har skrevet.

13 kommentarer:

 1. Flot layout og godt scrappe emne. Det havde jeg nok ikke tænkt på.

  SvarSlet
 2. Hvor er det flot. På en måde er der lidt trist stemning...på den gode måde altså. Farver, stempler og ord - det er en afsked værdig.
  Og tænk at scrappe over en tremmeseng. Genialt.
  Og slut med babyer ? Du ved vel godt, at så længe man spiller i lotteriet - så er der chance for gevinst ! LOL.
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Flot layout og lækre farver :o)Jeg må tilslutte mig koret ovenover.. Genial emne og ikke et der lige falder naturligt. Doily'en er rigtig flot på lo'et.

  SvarSlet
 4. Super at du har scrappet afskeden med tremmesengen - og et rigtig flot LO!..og så er det et extra plus med den doily - vil nemlig gerne se nogen exempler på at de er brugt på LO'er :)

  SvarSlet
 5. Utroligt flot LO. Meget fint og med nogle søde detaljer. jeg kan godt lide at du har sat en doily på!

  SvarSlet
 6. sååå flot layout, flot opsæt og farver, kunne være man skulle forsøge sig med de dimser doily kan tænke mig at de er sjove at nørkle med og super flot er den

  SvarSlet
 7. Skønt layout og skønt emne. Ja det er lidt vemodigt når ungerne ikke er babyer mere, derfor har jeg også fortalt min snart 25 årige søn, at i mine øje bliver han aldrig mere end 5 og vil altid være min lille dreng! og det må han så bare vænne sig til! :)

  SvarSlet
 8. Vildt lækre farver - og så ER det sgu da sjovt at du har fundet på at scrappe det emne - Du ER en kreativ Bertram!! :) nemlig!! God Weekend

  SvarSlet
 9. Flot LO med de sødeste detaljer. Sjovt billede at scrappe.
  God weekend
  Mette

  SvarSlet
 10. Hvor er det super lækkert - og sikke et fedt LO - er helt ked af, at jeg ikke har fået lavet sådsan et med Nynnes seng.....

  SvarSlet
 11. Ej, et skønt billede at få scrappet... ;o)
  Og det er virkelig blevet flot.

  Mon jeg skulle se at få taget billedet af vores, inden den også bliver pakket væk om ikke så længe... ???

  SvarSlet
 12. Se det er rrigtig scrapbooking:) Fedt emne - for det er Sqi stort, den dag tremme sengen kommer væk for evigt.

  SvarSlet
 13. Ser bare rigtig godt ud : ) super god ide, at scrappe omkring. Lidt vemodig er det jo, at det kapitel i ens liv er forbi, men det gode er jo at man allerede er startet på de næste kapitler : )
  Min datter tager på efterskole i morgen Piv...... uhyggeligt : ) som tiden flyver.

  SvarSlet