tirsdag den 3. august 2010

3 nye Lo's

Da vi igår trådte ind i børnehaven efter 4 ugers ferie, hang der på Bertrams rum et stykke A4 papir med disse skønne håndaftryk. De måtte bare bruges til et LO.


2 LO's til min datters konfirmationsalbum. Jeg har leget med vimpler og glimmermist. Hjemmelavede blomster og borders.8 kommentarer:

 1. Selvfølgelig skulle de hænder da på et lo. God måde at gemme dem på. Sjove store bogstaver på den side.
  Meget fine lo'er hver for sig - og ret forskellige. Man skulle slet ikke tro, at de var lavet af samme person.

  SvarSlet
 2. Hvor sejt med de hænder - og det ser super godt ud... Din "leg" med glimmermist og vimpler håber jeg, at vi kommer til at se mere til - det ser fantastisk ud!!

  SvarSlet
 3. Tre flotte layouts.
  Jeg kan især godt lide det sidste. Jeg faldt for misten i baggrunden og den håndskrevne journaling direkte på papiret.; )

  SvarSlet
 4. Sikke nogen lækre layouts. Er specielt vild med det øverste med hænderne. Jeg havde nok gjort lige som dig... Hjem og scrappe :o)

  SvarSlet
 5. Lækre LO du har fået lavet :)

  SvarSlet
 6. Rigtig flotte LO'er - især kan jeg godt li' det sidste med journalingen skrevet på selve Lo'et...og så synes jeg jo altid det ser super ud med Mist...når I andre bruger det, jeg er ikke ret gode venner med det produkt ;)

  SvarSlet
 7. Skønne layouts og jeg er også især vild med den med hænderne : )
  Man bliver rigtig glad af at se på det.
  Jeg er lige kommet hjem og mandag tager jeg igen afsted i sommerhus.
  Håber du for en skøøøn weekend sammen med pigerne og får scrappet en masse. Glæder mig til at se hvad du har fået lavet : ))

  SvarSlet
 8. flotte layouts især det første er såååå flot og kreativt design

  SvarSlet