fredag den 13. august 2010

Månedspakke, MUMS

Da jeg kom hjem fra arbejde idag (forøvrigt for at gå på ferie SMIL) så lå der en lækker pakke og ventede på mig. Det er første gang jeg har bestilt ved NoelMignon og jeg var meget spændt. Det er en forholdsvis dyr pakke. Alt i alt kom jeg af med 80 §, åbenbart kostede det ekstra 14 § at sende til DK.
Der var disse 2 plasticposer i pakken.


Indholdet af den lille pose:


Papiret i den store pose, ialt 30 ark incl 1 Hambly overlay:


Derudover var der dette i den store pose også:

Der er vist papir og gejl til lidt forskelligt. MUMS siger jeg bare.
Har i erfaringer med månedspakker?

19 kommentarer:

 1. God ferie!
  Det var da en lækker pakke at starte ferien med :)

  SvarSlet
 2. Der er sørme mange spændende ting i.
  Rigtig god ferie!

  SvarSlet
 3. Heldige dig. Sikke mange lækre ting og sager. Jeg har aldrig prøvet at få månedspakke. Men det ser jo ud som om alt passer sammen. Flot.
  Da nu min skarpe hjerne har regnet ud, at en månedspakke kommer 1 gang pr. måned, tænker jeg jo også, om man kan nå at bruge det hele ??? Eller bliver det lidt ens det hele ?
  Er der nogle danske månedspakker ?
  (Jeg kigger med her, om nogen giver svar.)
  Rigtig god weekend - sammen med pakken.

  SvarSlet
 4. Jeg har fået den der månedspakke et par gange - den er dyr, men den er SÅ lækker!!! Og alle pengene værd, synes jeg :o) Glæder mig til at se, hvad du får lavet med den :O)

  SvarSlet
 5. Lige netop denne månedspakke kan faktisk bestilles enkeltvis og det er denne blevet.

  SvarSlet
 6. Nøj den pakke ser lækker ud - masser af lækkert pynt og papir - Heldige dig *S*
  Jeg har endnu aldrig fået en månedspakke, men har tænkt på det mange gange ... måske en dag...? Jeg glæder mig til at se hvad du får lavet.
  God Weekend.

  SvarSlet
 7. Mums... det er da lækre sager der er i den pakke :o) perfekt til ferien. Jeg har endnu ikke fået mig taget sammen til at bestille månedspakke... nok mest fordi at jeg ikke ved hvilken der lige passer til mig.... hav en god weekend

  SvarSlet
 8. Der er da underholdning nok til en ferie! Lækker pakke, har ikke hørt om den før, men vil da lige kigge lidt nærmere på den :-)

  SvarSlet
 9. Mums en lækker pakket du har fået, super meget papir og pynt der var med. Det ser ud til at det var alle pengene værd.:)
  Wow sikke mange flotte LO's du har lavet. Vild med den blomst du har lavet. Tak for linket ;(
  Du må ha' en rigtig god weekend.

  SvarSlet
 10. Der er vist indhold til en superlækker og superkreativ ferie :-)
  Det ser så lækkert ud altsammen! Glæder mig til at se hvad det bliver af lækre ting. Har aldrig selv bestilt en månedspakke, men overvejer det ofte.
  God ferie!

  SvarSlet
 11. Øj - det var dæl'me en lækker pakke. Det er vist godt, du har ferie nu, så der er tid til at få kigget på den... ;o)

  Jeg har faktisk aldrig bestilt en månedspakke - ved med mig selv, at jeg ikke får det brugt. Og så synes jeg, det er sjovere selv at få lov til at bestemme... ;o)

  Go' ferie...

  SvarSlet
 12. Det ser spændende ud, og der er da til en hel del LO's der i. Meget sjovt at få lidt udfordring, med nogen af de ting der er i pakken, som man måske ikke selv ville købe...
  God fornøjelse med scraperiet og god ferie :-)

  SvarSlet
 13. Sikke en lækker pakke at komme hjem til. Der er godt nok mange spændende ting med. Jeg har aldrig købt en månedspakke men har heller ikke rigtig fundet lige den det skal være, men måske er den du har fået lige mig. Ha en god ferie! vh Renne

  SvarSlet
 14. Wow en skøn pakke du der har modtaget... og sikke en masse indhold... Jeg er spændt på at se, hvad du får kreeret med indholdet... Håber du har haft en skøn weekend.
  Knus
  Engel...

  SvarSlet
 15. Nøj hvor ser den mdr pakker bare lækker ud, jeg har aldrig bestilt mdr pakker, men måske skal det prøves, glæder mig til at se hvad du får ud af denne skønne pakke : )

  SvarSlet
 16. wow - hvor ser det bare lækkert ud. Det får enhver scrapper til at klø i fingrene med alle de ting og sager.

  SvarSlet
 17. Ser bare lækker ud, den pakke :-)
  Håber du kom godt fra start med arbejdet ;-)

  SvarSlet
 18. Hjelp, for en KUL pakke!!!!! Skikkelig BRA innhold, mye for pengene, og kul stil over det! Og det alfabetet var jo bare RÅSTILIG!!!!!! :D Jeg ønsker meg!!!! Hvilken side var det du hadde bestilt dette gjennom?????

  SvarSlet
 19. Føj, hvor er den pakke fyldt med lækre sager, den må vist prøves engang :O)

  SvarSlet