torsdag den 25. november 2010

Kender du det?

Har lige haft 2 fridage og da jeg stod op klokken 5.30 kunne jeg konstatere at det ikke ville blive noget problem at komme på arbejde - vejene er fint fremkommelige.
Bilen tændes og den ryddes for sne, lokalradione er tændt så jeg kan følge med i trafikken og jeg bakker. Da bilen har fået røven ud på vejen går den i stå og vil ingenting MØG MØG MØG
Nu sidder jeg her og venter på at klokken skal blive 7 så jeg kan ringe på jobbet og meddele at jeg ikke kommer i dag og derefter vente på at mekanikeren åbner biksen SUK SUK SUK

PS Vækkede manden og så fik vi skubbet bilen tilbage i indkørslen - trods alt.

Kender du det??

9 kommentarer:

 1. Haha. Lige den her har vi vist ikke prøvet ! Men andre lign. situationer, hvor man pludselig får ændret sine planer, fordi bilen ikke reagerer som den skal .....
  Du har 2 muligheder:
  1. Være sur og frustreret.
  2. Nyde din ekstra fridag - dog med visse bilproblemer.

  Kan du have en god fridag - og god weekend.

  SvarSlet
 2. øvøv , men skønt med en fridag :)

  SvarSlet
 3. Træls morgen... og ja jeg kender det godt. Min bil driller også vildt for tiden :( Her til morgen var både gear og kobling frosset fast + at jeg ikke kan åbne sidedørene, så jeg må kravle over forsædet med de to mindste børn.

  SvarSlet
 4. ja sikke en øv dag men så håber jeg du fik noget godt ud af "fridagen". Du må have en god weekend

  SvarSlet
 5. Kære Linda.
  I den situation kan man vælge mellem at grine eller at græde... det første er sjovest :o)
  Nyd din bonus-fridag! God Weekend!
  Knus Engel

  SvarSlet
 6. Nix - det kender jeg ikke. Jeg kører Toyota ;) ;) ;) Men lidt spøjst er det da - og skidt med det. Om nogle dage kan du grine af det :)

  SvarSlet
 7. Håber da du så har nydt dagen, for en ting har da været godt. At du ikke har siddet i kø omkring Århus. Det er gået noget langsomt i dag også. Om jeg kender det, ja i dag er det 14 dage siden jeg fik min lille bil smadret af et springende rådyr. Har lige fået den tilbage med ny front og hjelm. Kan du have en god weekend Linda :0)

  SvarSlet
 8. Nej det har jeg heldigvis ikke prøvet. Jeg håber at du havde en god dag trods alt.

  SvarSlet
 9. Hihi! Os uden kørekort oplever jo desværre ikke den slags spændende ting! Vi har dog fornøjelsen af at stå på en perron fredag eftermiddag og vente på et tog der ikke kommer! Det givver ikke en fridag - men en kortere weeekend ;-)
  Nå men tak for sidst! der er en mail på vej...

  SvarSlet