tirsdag den 30. november 2010

Julepynt

For et par år siden så jeg i Stof og Stil det skønneste stof med disse snemænd på. Jeg købte præcis så meget stof at jeg kunne få til disse 5 snemænd og resten blev smidt ud. De er syet sammen på maskine 2 og 2.

Og her hænger de hvert år i december.........

Har du også faste pladser til din julepynt?

11 kommentarer:

 1. Super søde snemænd. Ja der er ingen tvivl om at mit julepynt sjældent skifter plads - dog fik mine melander nisser ny plads sidste år, da de endelig kunne komme ned fra de øverste hylder. Sidste mente jeg at min datter var stor nok til at kunne lade dem være:) Det har indtil videre holdt stik.

  SvarSlet
 2. De er vildt søde, de snemænd :) Jeg har nogle enkelte ting af mit pynt, der har en fast plads. Det meste af det fordi det ikke kan stå andre steder pga børn, katte eller plads.

  SvarSlet
 3. ja, jeg har fast plads til det meste af vores julepynt, og hvor er de søde.

  SvarSlet
 4. Hvor er de søde de små snemænd, en rigtig god ide. Noget af mit julepynt har faste pladser men ikke så meget igen.

  SvarSlet
 5. Fine julemænd!
  Jeg har ikke faste pladser i år! I år holdes det enkelt, nemt og overskueligt... Og jeg er træt af underlige kravlenisse ting, som jeg glemmer og finder en gang i februar! Så simpel jul i år :-)

  SvarSlet
 6. Nej hvor er dine snemænd søde - og en super go' idé :)
  Vores julepynt hænger/står stort set på faste pladser - så det kan være lidt besværligt når der kommer nyt til - og nyt SKAL der være hvert år ;)

  SvarSlet
 7. Hvor er de bare søde : )
  Nogle af vores ting har faste pladser, noget nyt hvert år og ikke al julepynt kommer frem hvert år : )

  SvarSlet
 8. Hvor er de bare SUPER flotte!!! Nej, jeg må indrømme, at jeg først begyndte at pynte rigtigt op til jul sidste år - så der komemr nok lidt til de næste par år... Og faste pladser - det kører vi ikke med endnu :)

  SvarSlet
 9. hvor er de søde og en god ide, ja faste pladser og traditioner det synes børnebørnene er hyggeligst og nok også os voksne

  SvarSlet
 10. Ej hvor er det snemænd bare nuttet. En kanon god ide.:)
  Et yndigt julekort du har lavet.:)
  Noget af julepynten skal altid så på de samme pladser.
  Du må ha' en rigtig dejlig 1.dec aften.

  SvarSlet
 11. De er rigtig søde de snemænd.
  Julepynt har faste pladser. og prøver man at lave om så skal børnene nok flytte det der hen hvor det hører til, også selv efter de er flyttet hjemmefra det er vel traditionernes tid Hi hi.

  SvarSlet