mandag den 29. november 2010

Et julekort.


(red: er da lige nødt til også at gøre opmærksom på denne super lækre candy hos Nina ).


Det er snart længe siden vi sidst var til scrap i Randers og det var så hyggeligt. Jeg fik faktisk kun påbegyndt dette julekort, ellers gik det mest op i en masse (hyggelig) snak - sådan er det heldigvis også indimellem.
Syningerne rundt kanten er lavet i hånden. Jeg lånte Vibekes nye legetøj som hedder noget i retning af Sew Easy????? Ideen er at den forprikker hullerne og så er det bare at sy - jeg synes ikke den fungerede optimalt, men jeg skulle nok bare have trykket hårdere, fik jeg at vide. Flot blev det ihvertfald!! Et nærbillede af syningerne.

Har du prøvet dette nye legetøj? Syr du i det hele taget på dine kort? Det er ikk eofte jeg gør, det er SÅ flot, men meget tidskrævende.


Tusinde tak for alle jeres dejlige kommentarer, de luner i en kold tid.


6 kommentarer:

 1. Det var dog et lækkert kort. Og flot syning. Jeg kan godt se den tid der går med det......uha.
  Nej, jeg har aldrig prøvet at sy på lo eller kort. Måske fordi der pludelig gik storproduktion i julekortene. Der skulle ikke fedtes for meget med det. LOL.
  Hav en god aften.

  SvarSlet
 2. Det ser rigtig godt ud med de syede krystaller. Jeg har ikke prøvet sådan en.. jeg troede. at den kun kunne prikke lige ud sting. Hvordan den har klaret snekrystallerne forstår jeg ikke rigtigt ; ) : )
  Jeg har kun håndsyet på ét kort og det bliver ikke det sidste.

  SvarSlet
 3. Tihi! Det blev færdigt!
  Nej, jeg syr meget meget meget sjældent noget som helst! Men dit kort er blevet så flot!

  SvarSlet
 4. Det ser jo rigtig god ud Linda;-)
  Nej jeg er heller ikke særlig god til at sy på mine ting...men det kunne jo blive et nytårs fortsæt, smat lidt mere brug af knapper.
  God aften

  SvarSlet
 5. Superflot julekort du har lavet. Jeg syr ikke på mine kort, selvom jeg synes det ser skidegodt ud. Jeg er vist bare for doven til at finde nål og tråd - haha.

  SvarSlet
 6. Jeg har faktisk lige bestilt den der Sew It Easy - så jeg glæder mig til at få den hjem... Skønt julekort - også med super flotte syninger - og jeg er helt enig - de er bare tidskrævende - men flotte!!

  SvarSlet