søndag den 17. oktober 2010

Se starten på mit eget lille scraphjørne.

Jeg er så heldig at min dejlige mand a) enten godt kan forstå at jeg gerne vil have et sted, hvor jeg kan tillade mig at rode og fylde eller b) gerne vil slippe for rodet i stuen SMIL
Ihvertfald, så har han hjulpet mig med starten på mit eget scraphjørne i soveværelset. Der er ikke meget mere plads end det i ser på billederne, kun op mod loftet. Når jeg har brugt hjørnet et stykke tid, tænker jeg at jeg ved, hvad det næste kunne være jeg mangler for at det kan fungere godt for mig.

Som i ved har jeg nu været i nyt job i 14 dage og jeg synes det går rigtig godt. Så jeg satser på meget snart at komme på blog rundfart igen.
Slut for denne gang - Nu vil vi sætte tænderne i den nybagte glutenfri æblegratin UHMM.
God søndag eftermiddag til jer alle.

12 kommentarer:

 1. Uha der var du liiige heldig : )) dejligt at du har fået en plads til dig selv og nogle af dine ting. Må være skønt ikke at skulle rydde op hele tiden : )
  TILLYKKE med det : ))

  SvarSlet
 2. hvor ser det dog hyggeligt ud, bare det var mig :)

  SvarSlet
 3. Skønt hjørne du der har fået, det er altså rart med et sted hvor man ikke behøver at rydde op hver gang...jeg får tit en idé og så er det skønt at det lige er der inde på bordet:-)

  SvarSlet
 4. Hvor er du heldig med sådan et hjørne. Jeg vælger at tro, at din mand synes, du skal have et sted, hvor det godt må rode. haha.
  Og det ser altså rigtig hyggeligt og kreativt ud.
  God fornøjelse med dit nye job, og ja, det kræver som regel ret meget energi at starte på noget nyt.

  SvarSlet
 5. Hvor spændende... Jeg glæder mig til at følge med :o) I øvrigt har jeg også scraprum i soveværelset - og det virker rigtig godt...

  SvarSlet
 6. Tillykke med dit hjørne.Det er dejligt med egen plads- men det er også hyggeligt at ha selskab. Resultatet hos os er at jeg har egen krog i kælderstuen OG fylder hele spisebordet oppe i stuen. Men det giver god motion at springe op og ned af trapperne.
  kh Dorte

  SvarSlet
 7. Heldige dig!!! Og din mand: heldige ham for at have så dejlig og kreativ en kone - det er fordi han sætter pris på dig at han støtter op om et hjørne hvor du kan være dig og gøre det du har behov for!?!
  Glad for at det nye job fungerer for dig :-)

  SvarSlet
 8. Tillykke med dit "hjørne", det er jo blevet skønt. Og du har helt ret, når du har siddet der et stykke tid, ved du lidt bedre hvordan du gerne vil have det.

  SvarSlet
 9. Tillykke med dit hjørne det er jo dejligt at man kan rode som det passer en selv, også nåe han er hjemme.

  SvarSlet
 10. Hvor bliver det godt ! Er mest bekymret for hvor jeg skal sidde :) Glæder mig til at se det irl

  SvarSlet
 11. Tillykke med det - det ser rigtig hyggeligt ud

  SvarSlet
 12. Tillykke med dit helt eget scrapplads. Det er så skønt at ha' sit eget hjørne hvor man ikke hele tiden skal ryde bordet når der skal spises.:)

  SvarSlet