mandag den 4. oktober 2010

After convention.....

Hvordan kan det være at det føles som sådan et antiklimaks efter convention? Er det mon fordi jeg sjældent får pakket ud før længe efter og ditto scrappet?
Nu skal i endelig ikke tro jeg ikke har hygget mig, for DET har jeg og jeg fik faktisk hilst på 5 nye mennesker - hvad med dig?
Jeg kunne ikke finde jer alle og jeg har lovet andre at jeg vil få opdateret mit profilbillede - især efter de fortalte mig jeg ser yngre ud i virkeligheden LOL
Jeg fik da også købt lidt papir og lidt pynt, en ny kantpunch og Tim Holtz blomster die.
Hvad købte du?
Ellers må jeg sige at, jeg er lidt optaget og træt efter at have påbegyndt mit nye arbejde i dag. Mit hoved summer og det varer nok lidt inden det går over.
Jeg satser på at være med i scrapsisters festival, men nu må vi se hvor meget jeg får lavet.

Tak for en dejlig convention og det var hyggeligt at hilse på jer.

7 kommentarer:

 1. Du SER yngre ud i virkeligheden!! Nemlig! Smadder hyggeligt at hilse på dig. Jeg fik hilst på...?? Huuu ha... mindst 15 og jeg tror det var mange flere *G - men nu var det jo også første gang jeg var afsted. Men ikke sidste... er tilmeldt til næste gang.

  SvarSlet
 2. Det vil da være rigtig dejligt med et nyt billede.. for jeg fandt dig ikke derover... Desværre for havde glædet mig til at sige hej til dig. Men det må så vente til scrap i Randers.

  SvarSlet
 3. Det var bare så dejligt, lige at sige hej til dig i lørdags. Godt du kunne kende mig !! hihi. Ville jo egentlig gerne have haft tid til også at snakke, men det var da komplet umuligt.
  "Snakkede" faktisk ikke sådan rigtigt med nogen ! Men en masse småsnak, og en masse x hej. Fik shoppet igennem, fik kigget og oplevet en masse. Og fik INTET lavet - og så var den dag væk. Utroligt.
  Sikke en dag. Jeg har ikke fået det sidste pakket ud endnu ! Og jeg er også stadig træt.....Hvis du kigger rundt på bloggene, vil du opdage, at det er ens over hele linjen. Jeg synes altså, det er utroligt, at man kan blive så udaset af sådan en dag.
  Tænk at du er påbegyndt nyt arbejde idag ! Forstår virkelig hvis du er megatræt, og det summer i dit hoved.
  God uge til dig.....og god arbejdslyst.

  SvarSlet
 4. I know the feeling. Så det er ikke noget nyt, det er et kendt fenomen at være total underlig og mærkelig efter convention.
  Dejligt at jeg nåede at tale 10 ord med dig :)

  SvarSlet
 5. hyggeligt at hilse på dig :)

  SvarSlet
 6. Håber du får en dejlig dag i dag - og er knap så træt, når du komemr hjem :o)

  SvarSlet
 7. hyggeligt at hilse på dig , sådan en dag suser afsted når der skal hilses, shoppes og måske lige være lidt kreativ men smadder hyggeligt og ja også lidt mat i sokkerne her. Du må have en god uge

  SvarSlet