onsdag den 20. oktober 2010

Cocio LO + minialbum

Endnu 2 udfordringer til scrapfestivalen. Minialbummet er lavet som vi lærte det på Majers kursus til convention i oktober. Det indeholder masser af billeder af alle de skønne Akelejer jeg har i haven. Dette LO er jeg SÅ glad for - det har været sjovt at lave og jeg hvade bestemt mig for at DEN udfordring VILLE jeg bare lave, og her er så resultatet.

Fortsat god dag til jer alle derude.
PS - min mand spørger om ikke snart jeg skal ud og have flere hylder for jeg har jo ikke plads nok! Jeg elsker den mand KRAM

6 kommentarer:

 1. Hvor er det bare et GODT Lo : ))) forstår godt at du er glad for det. Super god ide. Jeg sidder her med et stort SMIL.
  Ser lækkert ud dit mini album, må vi se mere?? *GG*

  Hvor er din mand da bare sød, det er bare med at springe til, nu hvor han selv foreslår det ; )

  SvarSlet
 2. Kære Linda.
  skøn forside til dit akeleje-album...Hvor mange forskellige har du? (altså akelejer):o) Skøn LO du har kreeret - spændende farvevalg, men det spiller flot..! Kunne også sagtens bruges til et efterårs layout!
  Knus Engel

  SvarSlet
 3. Skønt album - men jeg er simpelthen SÅ vild med dit Cocio-LO!!!!! Det er SÅ sejt!!!! Super smukt og dejligt enkelt.
  Og sikke en sød mand - ham kunne jeg godt bruge lige nu - jeg har nemlig overhovedet ikke plads til flere albums på min reol - snøft ;o)

  SvarSlet
 4. Lækkert !!! så blev det cocio lo til noget, har været meget spændt.

  Ja du har en god mand, glæder mig til at se det omtalte hjørne

  SvarSlet
 5. Skønne album sider.
  Sø mand ; )

  SvarSlet
 6. Hi Linda, Was just going through the Blog Hop list over at The Color Room and it lead me here. Was so nice to visit. Thanks for sharing your lovely work!

  SvarSlet