søndag den 13. februar 2011

Uskarpe forårsbebudere!

Som sædvanlig på denne årstid er jeg ved at bukke under for vinteren. Jeg synes mine øjne er SÅ tunge døgnet rundt og det er en kamp at klare bare de mest basale dagligdags ting. Kreativitet er der absolut ikke meget af for tiden, håber det hjælper når jeg har nogle feriedage i næste uge og så er der jo snart Convention - jeg glæder mig.
Anyway så var jeg ude med nye bolde til fuglene her til formiddag og fik øje på disse i min have - i aner ikke hvor glad det gjorde mig. Jeg fik fluks fat i kameraet og tog nogle uskarpe billeder (det er altså MEGET koldt og blæsende heromkring og jeg skyndte mig ind igen) og så fik jeg lyst til liiiige at blogge lidt for første gang i over 1 uge.
Hurra for Vintergækker og Erantis.
Har du set forårsbebudere i din have endnu?

10 kommentarer:

 1. Kom forår, kom sommer, kom snart!!!! Jeg fandt også nogle små forårsbebudere i haven i går. Det er bare så skønt og solen skinner her lige nu. God søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Så dejligt en forårs bebuder. Jeg har også nogle der titter frem. Men ak... nu sner det igen og de er lige ved at være dækket igen :-(

  Ha en dejlig søndag

  SvarSlet
 3. Ih hvor dejligt. Der er desværre ingen forårsbebudere på min stenterasse :) Men snart skal altankasserne plantes til.
  Hav en skøn dag - forhåbentlig med åbne øjne :)

  SvarSlet
 4. Ja, forårsblomsterne er også så småt begyndt at komme frem hos mig og jeg ELSKER det også!!!

  SvarSlet
 5. Dejligt at skue de små gule og hvide prikker i havebunden men desværre har vi også sne igen her !
  God varm søndag og knus !

  SvarSlet
 6. Ja, er det ikke bare SKØØØØNT : ) jeg bliver bare så glad hvert år når de kære små begynder at kæmpe sig op, gennem det hårde jord : )
  Ingen sne endnu, heldigvis, og det behøver heller ikke komme, gider bare slet,slet ikke sne nix forår det savner jeg ; )

  SvarSlet
 7. Min energi plejer også at ligge meget lavt her om vinteren, men jeg synes ikke det er så slemt i år, som det plejer at være. Måske er det fordi jeg tager en stor dosis D-vitamin hver dag? Og så har jeg lagt kosten om.
  Dejligt at se foårstegn, jeg længes efter sol og varme!

  SvarSlet
 8. Jeg kan følge dig i hvordan du har det :-) Sådan har jeg det også, så det er dejligt når man finder sådanne små positive ting. Jubii det gåe den rigtig vej.

  SvarSlet
 9. Uh hvor jeg forstår hvad du mener med de tunge øjenlåg. Det er en rigtig træls tid.
  Jeg har faktisk også set en anelse liv i haven, det var erantis !
  Og lige nu er det snestorm. Jamen....får det aldrig en ende ?

  SvarSlet
 10. dejligt med søde forårsbebuder selv om det stadig er vinterkoldt

  SvarSlet