onsdag den 16. februar 2011

Kort og sne

Allerførst vil jeg vise et udplauk af en masse kort jeg har gået rundt og tullet med at få lavet. jeg er ved at rydde op i mine sager og af resterne og det jeg er ved at være træt af er der kommet disse kort. Det er en blandet landhandel og jeg havde forestillet mig at de skal doneres til OSH og Cancerkort.Søreme om ikke også det sner igen - OG blæser ad h....... til. Jeg var 1½ time om blot at grave fri bag bilen så jeg kunne få den til eftersyn ved mekanikeren her i ferien (skal vi bare sætte sommerdæk på med det samme spurgte han i sidste uge da vi lavede aftalen - ØH NEJ, det tror jeg ikke vi skal GRIN). Bilen der kan anes i siden er lånebilen, min kommer først hjem igen i morgen engang. Dette billede er taget 5 minutter efter jeg for 2. gang havde skrabet det fygende sne væk. Og nu 1 time senere, der kan man nærmest ikke se jeg har været der. Vinden står lige skråt ind i indkørslen og sneen dækker nu hele det stykke faldefældige hegn i kan se på billedet.
Jeg ved ikke med dig, men synes ikke det er sjovt at skovle sne - det er dagens motion for mig!

Er du også ved at blæse væk med sneen?14 kommentarer:

 1. Vinterens bedste hit/tips hos os er at den største af drengene er blevet vild med at køre med snefræseren ;) Vi har en stejl indkørsel som bare skal holdes snefri ellers får vi store problemer når mildvejret- engang- kommer. Heldigvis fyger det ikke så ofte her som i Danmark.
  Ha en fin dag- og behold vinterdækkene på lidt til!
  klem fra Dorte

  SvarSlet
 2. Super flotte kort, og kender godt det med at rydde indkørslen...skulle selv skovle idag da mødregruppen skulle komme, men en time senere kunne man heller ikke se at jeg havde været der. Håber at vi ses imorgen, men det kommer lidt an på hvad Teddy får at vide på infomøde imorgen tidlig.

  SvarSlet
 3. Flotte kort til gode formål! Her sner det ikke, men det er slædehundekoldt!!

  SvarSlet
 4. Søde søde kort. Her sner heldigvis ikke, men det blæser en ½ pelikan:)

  SvarSlet
 5. Så skønne kort du har lavet til et godt formål. I aften skulle vi have lavet cacerkort i vores scrapklub... men det er desværre aflyst pga al den sne vi har fået og det sner stadig kraftigt

  God aften til dig

  SvarSlet
 6. Enkelte men utrolig flotte kort du har fået lavet ud af rester :)Her har vi også fået sne, men bor heldigvis så langt ude på landet at vi ikke har fortov. Og det sne der måske skal skubbes væk, det klarer peter med traktoren. Det blæser ikke så meget her, men det er stadigvæk hundekoldt.

  SvarSlet
 7. Flotte kort. Meget forskellige og så i store mængder. Dejligt for de 2 der står for at samle kort til gode formål.
  Vi har også problemer med sneen, og holder os inden døre i sommerhuset. Det er så heldigt med ferie lige nu.
  Men vores nabo derhjemme synes måske det er træls, at vi har en hjørnegrund, for han har lovet at passe det !!
  Heldigt du ikke havde fået sommerdæk på.

  SvarSlet
 8. Heroppe fyger sneen også helt vildt. Vi skal egentlig til Sønderjylland i morgen - men nu må vi se, hvar slemt det ser ud i morgen... Super skønne kort :)

  SvarSlet
 9. Det er en herlig ting med sne, bare det vilde blive liggende inde på markerne, da behøver vi ikke at flytte det.
  Lækre kort du har lavet og til et godt formål.

  SvarSlet
 10. Du har haft travlt med masser af kort:-)
  Ja alt den sne er ved at være ALT FOR MEGET!!!!
  Vi trænger virkelig til noget forår.
  God dag

  SvarSlet
 11. Superskønne kort! de er så flotte.

  Jeg elsker sne! Og når jeg ikke skal have køretimer i denne uge, så rører det mig ikke ;-) Det skal bare være væk næste fredag...

  SvarSlet
 12. Skønne kort du har lavet til nogle gode formål.:)
  Her i KBH ligger der ikke sne, men det er bare så hundekoldt.:)

  SvarSlet
 13. Åhh din stakkel! Der er bare ikke noget værre end at skulle skovle sne flere gange om dagen. Jeg prøver at overbevise mig selv om at jeg så ikke behøver tage i fitness fordi jeg jo har været aktiv... hmm den holder nok ikke helt.

  Mht magnettape - jeg har faktisk købt det brugt af en anden. Men har ikke mere nu, så jeg siger til hvis jeg finder det et sted. Måske panduro?

  SvarSlet
 14. sikke fine kort. NEJ ingen sne heroppe i nordsjælland heldigvis. håber det holder!

  SvarSlet