søndag den 19. september 2010

Hurtig scrapper?

Så er det vist atter tid til at takke jer for alle de søde, sjove og dejlige kommentarer i lægger her hos mig. Mange tak, jeg sætter pris på dem og de varmer.

Om jeg er en hurtig scrapper? Det har jeg faktisk aldrig tænkt over, men indrømmet 1 time er da ret hurtigt. Indimellem er ideen lige for og papiret finder nærmest vej ind i min hånd af sig selv og så kører det hele bare på skinner. Så er jeg ret hurtig......andre gange SUK, behøver jeg sige mere LOL.
Har i ikke også dage hvor det bare glider som smurt i smør?

Til Meltesen: Nej, blomsten er ikke hjemmelavet. Den var med i en eller anden pakke jeg engang købte. Det nederste lag er denim, den røde del er papir og så stof igen og hessian til slut.

Søndagsknus fra Linda

5 kommentarer:

 1. Ork jo. Sådan har jeg det også... nogle dage får jeg produceret i en lind strøm... andre dage GIDER jeg bare slet ikke, og andre dage kan jeg sidde og nusse i laaaang tid med en enkelt ting. Men hurra for at det er afvekslende. Forsat god søndag til dig.

  SvarSlet
 2. Du har da fuldstændig ret... Der er dage hvor det bare kør der ud af på skinner og så er der de dage hvor det tager længere tid...

  SvarSlet
 3. Det er bare SÅ forskelligt hvor hurtig man er til at scrappe!

  Har du egentlig set jeg har lavet ny blog? kan se du har den gamle stående på din blogliste. Jeg blev spammet så jeg lavede en ny!

  SvarSlet
 4. He he! Jo der er dage hvor alt kører som det skal og andre hvor man går grædende fra sit projekt for at vende tilbage mange gang! Det lykkedes mig at lave et på "rekordtid" i dag, men det var nok nærmere 2 timer en 1 :-)

  SvarSlet
 5. Hold da op hvor har du fået lavet mange flotte LO's du har lavet.
  1t for et LO det synes jeg godt nok er hurtigt.
  Jeg kan være flere dage om et LO, nogle gange går det hurtigt....vi snakker så ca 8 timer..;O)
  Du må ha' en kreativ uge

  SvarSlet