torsdag den 2. september 2010

House of me.

Dette har jeg glædet mig rigtig meget til at vise jer. I efteråret fik jeg pludselig lyst til at brodere lidt igen og på nettet faldt jeg over dette skønne mønster. Kan ikke længere huske hvor det er fra, men jeg søgte på broderimønstre hvis du er interesseret.
Hvad skulle jeg så bruge det til? Det kan jo ikke bare ligge vel? Havde en ide om på en eller anden måde at bruge det på forsiden af en BOM bog og da så emnet blev bragt op på Scrapsisters bloggen OG jeg lige forinden havde set et klip hvor Lina lavede noget til sin art journal, så vidste jeg pludselig hvordan det skulle være.
Bogen er med sorte sider inden i, for det skal ikke scrappes på vanlig vis, men noget mere freestyle.
Har du gang i en BOM bog?

8 kommentarer:

 1. Ej hvor er det en fed ide - og så er jeg fudlstændigt pjattet med titlen, og alle de forskellige bogstaver den består af. Glæder mig meget til at se den indeni, når du begynder at arbejde med den.

  SvarSlet
 2. Sikke et fint broderi, og det passer jo bare lige til emnet :)

  SvarSlet
 3. Rålækker forside. Flot både broderi og baggrund!

  SvarSlet
 4. Waouw hvor er den forside bare fed. Sikken et flot broderi.:)Glæder mig til at se flere sider.:)

  SvarSlet
 5. Sikke en lækker forside du har fået lavet til din bom :o) huset passer jo lige ind. Joe.. har gang i en bom, det går bare ikke så stærkt.

  SvarSlet
 6. Det er SÅ lækkert!!! Og endda lige i min yndlingsfarve - glæder mig til at se resten af indholdet i bogen, når du kommer til det :o)

  SvarSlet
 7. ... og man må sige, det ligefrem oser langt væk af, ikke at være "vanlig" scarp. Hvor mange ville lige tænke et broderi på forsiden?

  SUPER...!!!

  SvarSlet
 8. Sy kan du osse : ) super flot broderi, lækkert : ) og bruge den til forsiden er da bare super smart, og flot.
  Glæder mig til at se mere, og din "freestyle"

  SvarSlet