tirsdag den 6. juli 2010

DOILY's

Ja, i læste rigtigt - jeg er hoppet med på bølgen. Så at Mona lavede dem og hun linkede til Christine. Begge kvinder er utroligt kreative og laver hver især de skønneste Doily's.
Både Mona og Christine bruge som base nogle runde doily's og sådan nogle havde jeg ikke og kunne ikke finde noget der mindede derom, så istedet valgte jeg at bruge disse som base; De er skåret med mine Nestabilities.


Jeg fik lavet 2 doily's i går og det føles så skønt bare at have papiret mellem fingrene igen efter så lang tids fravær, det er på det nærmeste terapeutisk.

Doily # 1


Doily # 2


Jeg tager udgangspunkt i Christnes doily's hver gang og så finder jeg mine egne farver og variatiioner over det hun har lavet, men hvis i kigger efter vil i sagtens kunne se at mine er stærkt inspireret af hendes.

Skal du også prøve?

7 kommentarer:

 1. hvor er de bare søde! Jeg tror også jeg skal prøve. De er bare rigtig fine!

  SvarSlet
 2. De er rigtig skønne begge to :o) Og dejligt, at du er kommet i gang igen...

  SvarSlet
 3. De er utrolig flotte :) det kan godt være at det bare er mig, men hvad bruges de til?

  SvarSlet
 4. Hvor er de bare fine.

  SvarSlet
 5. Hvad skal de bruges til?
  Jeg havde tænkt mig at lave de 16 med små visdomsord som er vigtige for mig lige nu. Så skal de sættes på et 30x30 lærred jeg har købt og hænges op i min stue :-)

  SvarSlet
 6. Hvor er de fine og personlige :)Nu har jeg efterhånden set dem flere stder - og det ku' da godt være man sku' hoppe med på den bølge...så længe den varer ;D

  SvarSlet
 7. De er rigtig flotte.
  Jeg overvejer også at prøve dem. Det kan sagtens bruges som pynt på layouts også synes jeg.

  SvarSlet