mandag den 21. maj 2012

Kort om kort.

Jeg har tilbragt en del af dagen sammen med min kære scrapveninde Marianne. Hun er mit pusterum i en meget travl hverdag og jeg nyder virkelig når vi kan få tid til at mødes til scrap og snak.
Efterhånden er det dog mest kort jeg får lavet. De er hurtige og jeg kan få brugt forskellige teknikker, men glæder mig alligevel til jeg atter får tid til LOs.

 Her er der brugt rester og Tim Holtz harmonika blomst.

 Igen rester, størrelsen er som et bordkort på højkant. Perfekt til en buket blomster eller en flaske vin, hvis det skal gå lidt stærkt en dag.
 Her er følgende brugt: Træ - template + Mit nye stempelsæt.
Til disse kort er inspirationene hentet hos AKA og hun har også linket til hvor i kan købe de lækre stempler.

Nu vil jeg sætte mig udenfor i det skønne aftenvejr med min rødvin og nogle scrapblade, jeg her nemlig fri endnu 2 dage og det skal nydes. Rigtig god sommer til jer alle.

3 kommentarer:

 1. Så skønne kort alle sammen... håber du nød rødvinen og den dejlige aften.

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt lige at høre fra dig.
  Og dejligt at du endda får tid til at lave lidt kort. De er bare så fine - alle. Og du har da haft gang i flere teknikker kan jeg se.
  Sjovt at vi begge efterhånden er gået over til kort, måske netop fordi det kan klares ret hurtigt. Jeg har fundet ud af, at de små ministempler er en lise for sjælen. Dup,dup,dup.......i en uendelighed. Bare bevidstløs derudaf...haha. Resultaterne ender ofte i papirkurven - men jeg har hygget mig ! Og slappet af.

  Fortsat god sommer - med og uden rødvin.....

  SvarSlet
 3. Længe siden jeg sidst har været forbi din blog, men dejligt at se der sker lidt her. Og det er jo nogen lækre kort du har fået lavet. Her laver jeg også kort i lange baner og det er skønt at få taget hul på dem igen.

  SvarSlet