mandag den 1. august 2011

Har du set min have?

I maj måned fik vi gravet et jordvarmeanlæg ned i vores have. Cirka 400meter rørslanger rundt i hele haven med cirka 1 meters mellemrum. Naiv som jeg var troede jeg ikke det ville påvirkehaven vildt meget. På det første billede kan i se hvordan haven så ud da de var færdige med nedgravningen, en lille uge før vi skulle holde konfirmationsfest (og troede vi have overnattende gæster i haven i deres telte - heldigvis kunne vi låne plæner hos naboen!).
Dette billeder (herunder) er taget i går!!! Da jorden (ligesom i en grav) jo flader sammen og skalsætte sig igen efter sådan en omgang kan vi ikke køre med plæneklipperen!!! Til efteråret skal hele haven fræses og der skal såes nyt græs. Jeg er jo ikke det store havemenneske, så jeg troede faktisk jeg ville være ligeglad med at den kom til at se sådan ud. Jeg skal hilse og sige at jeg er bestemt IKKE ligeglad, det irriterer mig og jeg har fundet ud af at jeg faktisk godt kan lide en velslået græsplæne.
Hvad med din have, har den været gennem noget ligende?

5 kommentarer:

 1. Hold da op et projekt i har været igennem! Ærlig talt så ligner det ikke særlig meget en have, i hvert fald ikke på første billede! Kan godt forstå du glæder dig til efteråret når det igen ligner en have - eller rettere næste forår når den nyesåede græsplænen er kommet helt frem :-) Håber i har en terasse hvor i kan nyde sommeren, nu hvor haven ikke er så meget værd.

  SvarSlet
 2. Jeg sidder faktisk her og griner.....mest af din sjove tekst til de skønne billeder.
  For hold da op for et rod. Jeg skal ALDRIG mere klage over ukrudtet i min have....haha. Og så med den planlægning...overnattende gæster i telte, og konfirmation. I er da godt tossede. LOL.

  Men på den anden side: Det kan jo kun blive bedre, uanset hvad I får gjort ved det.
  Nej, jeg har aldrig prøvet sådan noget, og får heller ikke mere lyst nu.

  SvarSlet
 3. Uha, men det skal være skidt før det bliver godt... er det ikke det man siger:-)
  Ha' en god uge!!!

  SvarSlet
 4. Selvom jeg heller ikke er et have menneske (og har alligevel en grund på 1200 kvm), ville jeg alligevel også være ked af at se på det. Men på den anden side: Det er perfekte scrappe billeder - journalingen har du jo lige her på din blog ;-)

  SvarSlet
 5. Ja, jeg har set din have! LIVE!
  Jeg valgte dog ikke at kommentere på oplevelsen - men er glad for forklaringen her ;-)
  Skidt med det! Når Jesper kommer hjem kan han få sat skik på den og indtil da kan du scrappe indendørs :-D

  SvarSlet