tirsdag den 18. maj 2010

LO "Sommer"/ LO "Summer"

Det er snart længe siden jeg sidst har lavet et LO, der er vist gået kort i den for mig istedet. Den anden dag var jeg ved at flytte billeder fra et album til et andet og faldt over dette billede at min yngste datter. Billedet er nogle år gammelt, men det inspirede mig til dette LO. Naturligvis skal det i hendes konfirmationsalbum, så er jeg et LO tættere på at få det færdigt inden maj næste år!

It has been a while since my last LO, it seems the cards got the better of me ;). Anyway - I was sorting pictures teh other day and came across this picture of my youngest daughter. The picture is a couple af years old but it inspirede me to make this LO. Its is going in her album tht needs to be finished by May 2011.

2 kommentarer:

 1. Super flot, elsker dine farver : ) nuttet ugle. Rigtig flotte blomster, nogen du selv har lavet ????
  skøn ide, med album til konfirmation, desværre har begge mine valgt fra, ikke engang en fest SUK
  Så jeg lavet et til deres 18 års fødselsdag istedet, det er jo lang tid til øhhh 1, 5 år til den første, så ups måske skulle jeg så småt begynde : )

  SvarSlet
 2. Den brune blomst ved uglen er fra Pink Paislie. Filtblomsten på taggen tror jeg er hjemmelavet, men jeg kan ikke være sikker for taggen er genbrug fra en af pakkerne i Scrapsisters julekalender. Den med bronzeknappen er lavet af organza. Jeg har brugt min Cuttlebug til at skære dem ud med og så er de syet sammen med knappen og noget andet pynt fra julekalenderen.

  Ja, 1,5år kan hurtigt gå. God fornøjelse.

  SvarSlet