onsdag den 29. juni 2011

Fætter August

Jeg havde lige omkring en lille time til min rådighed i eftermiddags og det blev til dette LO. Alt der er brugt, er fra min seneste Studio Calico pakkke, pånær tapen som jeg tilfældigvis fandt i en (tro det eller ej) kaffebutik i Randers.

Billedet er af børnenes fætter August og er taget til Sofies konfirmationsfest 28/5-11. Han og konfirmanden var helt klart hovedpersonerne den dag. I den lille konvolut nederst til højre ligger en lille historie om dagen. Regner med at fætteren ligesom mine egen børn skal have et album i konfirmationsgave, så må vi se hvad han og forældrene siger til den tid SMIL

torsdag den 23. juni 2011

2 nye LOs og scrapbesøg


I dag har jeg haft dejligt besøg af Didde. Udover at snakke har vi faktisk også fået lavet lidt idag.

Dette første Lo, er et vi begge har liftet herfra, med meget forskelligt resultat.

Dette andet Lo er inspireret af dette kort.

Fortsat god dag til jer alle.


lørdag den 18. juni 2011

Et næsten færdigt LO på kanp 1 time


Jeg efterlyste lidt inspiration på Scrapsisters tidligere i eftermiddag, og det fik jeg. Tusinde tak for det, nu kan jeg allerede mærke en positiv forandring, lidt ærgeligt at jeg skal til byfest om lidt (og i silende regnvejr endda) God aften til jer alle.
Posted by Picasa

fredag den 17. juni 2011

Jeg er igang igen!

Jeg havde besøg af den skønne Marianne igår og sammen kom vi igang med scrapperiet igen. For mig var det efter en pause på flere måneder og jeg synes faktisk det er rigtig svært at komme rigtig igang igen. Jeg har ikke minde end 4 urørte månedspakker liggende som bare griner af mig!
I går startede jeg dog stille ud med Donna kort, de er endnu ikke syet færdige så derfor bliver dette indlæg uden billeder - til gengæld vil jeg nu på tidlig morgen blog rundfart, det er også SÅ længe siden. Vi ses i cyberspace :)